Elektriciteitsstoringen

Is uw stroom uitgevallen? Controleer dan eerst in de stoppenkast of alle elektriciteit in uw huis is uitgevallen of dat het gaat om een van de groepen of de aardlekschakelaar die is uitgevallen. Hieronder vindt u meer informatie over de soorten elektriciteitsstoringen. Klik op een van de onderstaande titels om te zien wat je kan doen bij de verschillende elektriciteitsstoringen.

Elektriciteitsstoringen
Kijk in de groepenkast of er een stop of automaat doorgeslagen is. Vervang de stop of zet de automaat weer terug.

 

Aardlekschakelaar storing
Kijk in de groepenkast welke aardlek is afgeslagen. Zet de groepen die deze aardlek beveiligd uit en zet dan de aardlek weer in werking. Zet rustig een voor een de groepen weer in, slaat de aardlek door bij één bepaalde groep, kijk dan op de groepen verklaring wat er hier bij aangesloten is. Ga op onderzoek in deze groep. 

 

Stop of automaat doorgeslagen
Dit mag een keer gebeuren.  Als dit direct weer gebeurd kijk dan op de groepenverklaring wat er hier bij aangesloten is. Ga op onderzoek uit in deze groep.

 

Volledige elektriciteitsstoring in huis
Kijk of de aardlek nog werkt. Als dit niet zo is, kijk dan of de buren eventueel een paar huizen verderop ook geen elektra heeft. Is dit het geval dan is het een Enexis probleem. Heeft de buurman wel stroom maar jij niet? Bel Promis Electro Den Bosch op 073-631 1771.

 

Wilt u hulp bij het oplossen van elektriciteitsstoringen of van een van bovenstaande storingen? Neem dan contact op via onderstaand contactformulier of bel naar 073 631 1771. Wij zijn zo snel mogelijk bij u om de storing te verhelpen!


Neem contact op via 073 631 1771 of via onderstaand contactformulier.

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Onderwerp

Bericht